zaterdag 18 april 2015

Lift-off!!

And so... it begins!

4 April 2015

De dag van ons leven, niet in functie van onze woning maar zonder meer de mooiste dag van ons leven.

Ons huwelijk,

We hebben deze dag met velen mogen delen,
114 aanwezigen bij de viering, en 88 voor het avondfeest en diner.
Familie, vrienden en collega's waren allen aanwezig om deze prachtige dag met ons te vieren.
Het weer werkte ook nog mee en meer konden wij ons echt niet wensen, alles verliep volgens plan en iedereen was gelukkig, wij in het bijzonder.


Een dag voor het feest kregen we plots telefoon van Quackels.
Productie liep goed, en de plaatsing kon, indien wij dat niet erg vonden (Waarom zouden we haha), naar voren geschoven worden.
ze vroegen of binnen 2 weken in orde was!
Wij konden onze oren niet geloven, een dag voor de trouw (zaterdag), en dindag na de trouw vertrokken we op huwelijksreis... en nu moesten we nog snel snel de laatste voorbereidingen treffen en de bank verwittigen.
Niet bepaald de rustige dagen die wij in gedachten hadden maar we zijn er zeker niet boos om.
Enkele telefoontjes later was de bank op de hoogte, de landmeter verwittigd voor de bouwlijn uit te zetten, de gemeente aangetekend aangeschreven voor de start van de werken te melden.
We konden nu eindelijk relaxen en beseffen dat alles plots wel héél snel ging gaan.

Nu, 2 weken later zijn de werken begonnen, 13 dagen na dat telefoontje werd eerste grond gebroken, het zal allemaal zeer snel gaan.
3 Dagen later wordt de funderingsplaat reeds gegoten, 20cm beton op een bedding van 40-60cm chape.
De rioleringswerken verlopen gelijktijdig en de regenwaterput en septische put werden ook geplaatst, allemaal taken die door het team van Quackels uitgevoerd werden, als een goed geoliede machine.


Omdat de vooruitgang in multimedia maar blijft doorgaan, en in de toekomst zonder twijfel andere leidingen zullen nodig zijn, hebben we dit weekend ook wachtbuizen gestopt, deze worden maandag in de fundering ingegoten.
zo kunnen we later vanuit de technische ruimte nog steeds naar: TV-meubel, Bureau en Keukeneiland. die laatste is voor multimedia misschien minder belangrijk maar je weet maar nooit als ze ooit "slimme" afwas-machines uitvinden... toch?




Komende week staat er heel wat op de agenda op de werf, jammer genoeg kan ik er zelf overdag niet bij zijn. Maandag komt de fundering, dinsdag tot donderdag volgt de montage van de woning, inclusief ramen, buitendeuren, dakpannen... We staan er versteld van hoe snel het kan gaan.
Met een beetje geluk kan onze buurvrouw fotootjes nemen die ik kan posten!

Wij staan al te popelen!!
We houden jullie zeker op de hoogte.

Tot later!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten